Objavljeno: 14.01.2018 u 10:30 | Ostalo | Komentara:

Slika bolesnog djeda koji se oprašta sa svojom umirućom unukom obilazi svijet

Petogodišnjakinja Braylynn Lawhon prije samo mjesec dana imala je bezbrižan dječji život, a sada leži u bolničkom krevetu na samrti. Malenoj je dijagnosticiran najsmrtonosniji oblik raka mozga. Lijeka nema.

slika-djeda

Njezina obitelj prošlog se tjedna ponadala kako će joj pomoći eksperimentalna terapija u Meksiku za koju su donacijama skupili novac jer svaki tretman košta 30.000 dolara. Nažalost, prošlog tjedna liječnici su otkrili da se malenoj pogoršalo. Tumor je prokrvario i očekuju da će umrijeti svakog trena, prenosi USA Today

umiruce-dijete

Majka malene, Ally Parker, na Facebooku je podijelila svoju bol u iščekivanju kćerine smrti i kazala kako se cijela obitelj oprašta od 5-godišnjakinje. Objavila je i fotografiju koja je dirnula mnoge. Na njoj se njezin otac, Braylynnin djed, oprašta od nje.

Kako i sam boluje od ALS-a, preostalo mu je samo da plače i upravo je njegov izraz lica postao utjelovljenje boli koju osjećaju svi kojima je dijete bolesno.

– Za nekoliko dana morat ću pokopati ovu predivnu djevojčicu. Za nekoliko mjeseci ili tjedana, morat ću pokopati oca. Oboje moji heroji, otići će u istoj godini. Kako nam se to dogodilo? Što je itko od nas napravio da to zasluži? – pita se Ally

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: