Objavljeno: 23.12.2016 u 11:39 | Ostalo, Slike | Komentara:

Skidala se u toaletu, kad je primjetila da je špijunira MENADŽER HOTELA! Nije se dobro proveo (FOTO)

Kler Dej noćila je u hotelu Velvort kesl best vestern u Britaniji, kada je doživjela vrlo neprijatno iskustvo. Dok se uveče skidala , primjetila je oči koje zure ka njoj kroz prozor kupatila.

kler-dej (1)

Prepoznala je hotelskog šefa smjene sa kojime je razgovarala nešto ranije te noći. Vrisnula je i pokušala da što brže sakrije svoje nago tijelo. Besprizorni menadžer nestao je sa prozora. Ovaj događaj ju je prestravio, te je odmah pozvala recepciju. Odgovorili su joj službeno i rekli joj da zaključa vrata i ponovo se javi ujutro.

Dej je imala problema sa spavanjem te noći. Čak je dovukla orman pred vrata jer se plašila upada. Kasnije je saznala da je menadžer dobio samo upozoravajući poziv od lokalne policije, budući da prije ovoga nije učestvovao ni u kakvim incidentnim situacijama.

kler-dej (2)

Reakcija hotela bila je oštrija. Menadžera koji je bio sklon špijuniranju su otpustili, a gospođi Dej su ponudili da provede noć besplatno u hotelu. Nije, doduše čudo što nije prihvatila. Još je prestrašena događajem i vjeruje da je muškarac koji ju je uznemirio trebalo da se suoči sa težim zakonskim posljedicama.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: