Objavljeno: 29.12.2016 u 9:51 | Ostalo, Slike | Komentara:

Sjećate se male Ruskinje, najljepše djevojčice na svijetu? Novogodišnje slike ovog anđela će vas potpuno raspametiti (FOTO)

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svijetu modelinga.

anastazija (1)

Djevojčica Anastasija Knjazeva iz Rusije ima samo 5 godina, a već ima više od 350 hiljada pratilaca na društvenoj mreži Instagram i karijeru manekenke!

Sigurni smo da vam je, dok gledate Anastasijine fotografije, jasno zašto je cijeli svijet oduševljen ljepotom male Ruskinje.

Mala Anastasija proglašena je za najljepšu djevojčicu na svijetu, a to uopšte ne iznenađuje s obzirom na njene nestvarno lijepe, plave oči i lice koje mnogi upoređuju sa porcelanskom lutkom i anđelom.

anastazija (2)

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svijetu modelinga.

O njenoj karijeri brine njena majka Ana, koja je najčešće fotografiše i objavljuje fotografije na Instagramu.

anastazija (3)

Najmlađa poznata ljepotica svakog dana dobija na hiljade komplimenata i lajkova, a mnoge mame koriste njene fotografije kao inspiraciju za haljinice i frizure sa svoje djevojčice.

Anastasija je uspjela da svrgne sa trona Kristinu Pimenovu, djevojčicu iz Moskve koja je u devetoj godini postala megapopularna, takođe zbog ljepote i nestvarnih fotografija.

anastazija (4)

Sada je cijeli svijet oduševljen malenom Anastasijom!

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: