Objavljeno: 24.12.2016 u 11:06 | Bizarno, Ostalo, Slike | Komentara:

Šest godina je nosila umjetne nokte, a kada ih je skinula, evo kakav ju je užas dočekao (FOTO)

Gelirani nokti možda izgledaju uredno, seksi i prilično savršeno, ali ono što se događa ispod njih trebalo bi vas zabrinuti.

nokti-djevojka (4)

Mnoge žene stavljaju umjetne nokte jer sa svojim prirodnima ne mogu postići toliku dužinu, jednostavno im se sviđaju ili zato što im njihovi nokti stalno pucaju. Umjetni nokti mogu biti akrilni, odnosno tipse ili gelirani kada se na prirodne nokte nanosi posebni gel koji se potom ‘zapeče’ ispod UV lampe.

nokti-djevojka (1)

Ovo rješenje za instant ljepotu bilo bi savršeno da umjetni nokti ne oštećuju prirodne, a to je dokazala i blogerica Amelia Rushmore-Perrin. Punih šest godina bez pauze nosila je akrilne nokte, a kada ih je napokon odlučila skinuti, imala je što za vidjeti, ali i osjetiti.

nokti-djevojka (2)

Nokti su joj bili potpuno uništeni od ljepila, pucali su i bili su tanki kao flis papir. Nije se mogla ni tuširati jer svaka kap vode koja je došla u doticaj s njezinim noktima, uzrokovala joj je užasnu bol.

nokti-djevojka (3)

Ipak, uspjela ih je oporaviti nakon samo pet dana pa se može smatrati pravom sretnicom.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: