Objavljeno: 23.12.2016 u 13:21 | Ostalo, Slike | Komentara:

Sasvim slučajno surfala internetom i otkrila šokantnu istinu o kćeri (FOTO)

Jennifer Doering iz Wisconsina je svojoj posvojenoj kćeri htjela za Božić pokloniti nešto posebno.

Jennifer-Doering-kcerka (3)

Naime, Jennifer i njen suprug Tom odlučili su Audrey (10) pokloniti oglas iz kineskih novina u kojem je bilo objavljeno gdje je pronađena i u kojem je sirotištu bila smještena.

Jennifer je stupila u kontakt s internetskom stranicom o djeci koja su dana na posvajanje. Dobila je informacije o Audrey i fotografije koje su snimljene u sirotištu.

Jennifer-Doering-kcerka (2)

Na fotografiji je Jennifer umjesto jedne vidjela dvije bebe. Bile su jako slične i sjedile su ženi u krilu.

Jennifer je zaključila kako Audrey ima sestru blizanku. Jennifer i Tom su onda pregledali sve stranice koje objavljuju oglase o posvajanju djece i našli su porodicu koja je posvojila Audreyinu sestru.

I ona je kao i Audrey imala nasljednu srčanu bolest. Sestra Gracie također je posvojena u Wisconsinu. Jennifer i Tom su stupili u kontakt s porodicom koja je posvojila Gracie. Curice su razgovarale preko Facebooka i od tada se redovno čuju i namjeravaju se lično upoznati.

Jennifer-Doering-kcerka (1)

Porodice su DNK dale na analizu kako bi se potvrdilo ono što je očigledno, piše NBC News.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: