Objavljeno: 11.08.2015 u 22:20 | Ostalo | Komentara:

Sačekalo je NEVJEROVATNO IZNENAĐENJE poslije 16 godina braka

‘Htela sam da obavjestim muža da dolazim kući, ali sam odustala od toga. Željela sam da mu priredim iznenađenje, baš kao što je on meni priređivao skoro svaki dan. Ostavljao mi je romantične poruke, srculenca i kartice na kojima je pisalo da smo srodne duše’, priča Lijen kako je počeo dan kada je doživjela najveći šok u svom životu.

zena-place

Kada sam stigla, Teri je bio u kuhinji, pitao me da li sam za šolju čaja. Djelovao je baš zadovoljno što sam došla kući. Dok je on stavljao čaj, ja sam “skoknula” na sprat da uzmem ćebe“, kaže Lijen i nastavlja “Otvorila sam vrata ormana iz koga je iskočila žena u bijeloj košulji i štiklama. Nikada nisam tako glasno vrisnula. Neznanka je strčala niz stepenice zakopčavajući košulju.”

Teri je stajao u hodniku, gdje je vladala grobna tišina“. Muk je prekinula žena koja je zatražila od Terija da prizna sve. “Bilo mi je jasno da moj muž ima ljubavnicu. Samo nisam shvatala kako to do tada nisam uvidjela“.

Preljubnik je dugo poricao da uopšte poznaje ženu koja se krila u ormaru, ali je Lijen bez obzira na to riješila da okonča svoj brak. “Jednostavno, nisam više mogla da mu vjerujem. Dala sam mu još jednu šansu, ali sam se osjećala kao da sam u vezi sa strancem“, završila je Lijen priču o danu koji joj je srušio iluzije da živi savršenim životom.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: