Objavljeno: 06.11.2017 u 14:45 | Ostalo, Slike | Komentara:

Roberto Bađo je bio omiljeni fudbaler i muškarcima i ženama: A OVAKO izgleda njegova supruga sa kojom je 28 godina u braku

Ko god da je devedesetih pratio svjetski fudbal, odlično zna ime Roberto Bađo. A oni koji nisu imali prilike da na djelu gledaju italijanskog fudbalera, znaju ko je on.

roberto-baggio-i-supruga (1)

Manje poznati detalji vezani za Bađa jesu oni privatni, u čijem je centru njegova supruga Andriana Fabi.

Bađo se lijepom Adrianom oženio 1989. godine, upravo prije početak zlatnog doba njegove karijere. Fudbaler je branio boje najpoznatijih italijanskih klubova, od Milana, Intera, do Barse.

Dok je gradio brak sa Adrianom (koju vidite poznate mladence), uspjeo je da osvoji Zlatnu loptu kao najbolji fudbaler svijeta, nagradu Najbolji fudbaler godine, ali i da dočeka da ga jedan Pele proglasio jednim od najvećih živih fudbalera u istoriji 2014. godine.

roberto-baggio-i-supruga (2)

Nesumnjivo je čvrsta ljubav sa lijepom brinetom doprinijela njegovim uspjesima, među kojima je bilo i istorijskih. Bađo je jedini italijanski fudbaler koji je na svakom Svjetskom prvenstvu na kom je učestvovao, a bilo ih je tri, postigao gol.

Vrijeme je najbolji pokazatelj da je njegova veza sa Adrianom pun pogodak.

roberto-baggio-i-supruga (3)

Fudbalska legenda i njegova supruga u braku su dobili kćerku i Valentinu i sinove Matiju i Leonarda.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: