Objavljeno: 30.07.2017 u 11:19 | Ostalo | Komentara:

Provalnici su upali u dvorište, a on je za svoju porodicu uradio nešto nevjerovatno! Tužno i hrabro!

Pas nije samo kućni ljubimac, već i član porodice. U gradu Merauke, u Indoneziji, Ači Viđaja je jednog jutra zatekao svog psa na samrti, u bašti njihove porodične kuće.

Ubrzo je shvatio da je njegov mali prijatelj otrovan.

pas-foto-1

Ovaj hrabri pas je štitio svoju kuću od provalnika, što ga je na kraju koštalo života. Te noći, Ači ga je čuo kako laje. Međutim, kako se to često dešavalo zbog komšijske mačke, nije pridavao mnogo pažnje lavežu.

pas-foto-2

Ači je ovu priču, kao i slike svog ljubimca, podelio sa ljudima na Fejsbuku, kako bi odao počast svom hrabrom prijatelju. Takođe, ovi uznemirujući prizori su objavljeni kako bi ljudi konačno shvatili da nije u redu ophoditi se prema životinjama na ovaj način, koji nimalo nije ljudski!

Ujutru su ga našli sa mnogo pene koja je izašla iz njegovih usta, a za pomoć je već bilo kasno.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: