Objavljeno: 21.08.2013 u 9:17 | Ostalo | Komentara:

Prosidba koja je postala internetski hit: “Moja najdraža žirafo, hoćeš li se udati za mene?”

Foto: Reddit/Facebook/Laura Ingram

Foto: Reddit/Facebook/Laura Ingram

MAŠTOVITI romantik potrudio se da njegova prosidba bude nezaboravna. I dok smo i prije imali prilike vidjeti niz sličnih pokušaja, ovaj je uistinu “kao iz priče”.

Naime, Paul Phillips (31) iz Southern Pinesa za svoju je djevojku Eriku Ramos (27) stvorio slikovnicu o gorili i žirafi u kojoj je ispričana njihova zajednička priča, a na kraju slikovnice gorila žirafu i zaprosi.

Za ilustracije se pobrinula Yoni Limor, a knjiga je smještena na dječji odjel u lokalnoj knjižnici gdje ju je Erika i pronašla.

zirafa-slike-reddit

“Par tjedana ranije rekao sam joj da ćemo otići na večeru. Posudio sam neke knjige kako bi ih mogao vratiti prije nego odemo na večeru i moj plan je prošao savršeno. Dok smo gledali što ćemo posuditi, rekao sam joj da mi se ova slikovnica čini simpatičnom i zamolio je da mi je pročita”, rekao je Phillips.

Paul je angažirao i fotografkinju Lauru Ingram da prosidbu snimi.

“Fotografkinja se pretvarala da čita, a kad je Erika počela listati slikovnicu, dopuzala je do nas i snimila nas tako da je Erika nije ni primijetila”, rekao je Paul.

zirafa-tall-tale

“Odlučio sam se za gorilu jer često idemo u zoološki. Ona obožava žirafe, a ja sam pomalo nespretan kao gorila. Uglavnom, priča iz slikovnice prati našu priču, a na kraju gorila zaprosi žirafu riječima: ‘Moja najdraža žirafo, hoćeš li se udati za mene?’”, objasnio je Paul i dodao: “Htio sam da sve prođe savršeno. Bilo je skupo, ali vrijedilo je jer plaćao sam nešto što ćemo pamtiti cijelog života”.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: