Objavljeno: 25.04.2016 u 11:33 | Ostalo | Komentara:

Prevario je svoju ženu sa njenom sestrom i napisao joj pismo: Njen odgovor će vas oduševiti!

Muškarci češće varaju nego žene. Procjenjeno je da skoro 50% svih muškaraca će varati u nekom trenutku svog života s tim da muškarci češće ostavljaju žene kada imaju aferu dok kod žena je to rjeđem.

Man writing on the paper in the office

Također podaci govori da muškarac koji je oženjen će skoro uvijek varati sa ženom mlađom nego što je njegova supruga.

Najbolje pismo razvoda poslato ženi

Napisao je: Draga ženo, pišem ti ovo pismo da te obavijestim da te ostavljam zauvijek. Bio sam dobar prema tebi posljednjih 7 godina, i nisam imao ništa od toga.

Ovih zadnjih 2 nedjelje su bile pakao. Tvoj šef je zvao da mi kaže da si dala otkaz danas i to je bila zadnja kap. Prošle sedmice, došla si kući i nisi ni primjetila moju novu frizuru, niti da sam skuhao tvoje omiljeno jelo i da sam čak nosio nove svilene bokserice.

Jela si 2 minuta, i zaspala odmah nakon gledanja svih tvojih sapunica. Ne pričaš mi više da me voliš; ne želiš seks više niti išta što nas povezuje kao muža i ženu. Ili me varaš ili me ne voliš više; u svakom slučaju, ja sam otišao.

Tvoj bivši muž

P. S. ne pokušavaj da me nađeš. Tvoja sestra i ja se selimo u sjevernu Virdžiniju zajedno! Imaj lijep život!

Žena odgovara: Dragi bivši mužu, ništa mi nije više uljepšalo dan nego tvoje pismo. Istina je da smo ti i ja bili u braku 7 godina, iako ja te ne bih opisala kao dobrog čovjeka.

Gledam sapunice da bi one nadglasale tvoje kukanje i dodire. Šteta što to ne radi. Primjetila sam kad si se ošišao prošle sedmice, ali prva stvar koja mi je pala napamet je da izgledaš kao djevojčica. Pošto me je moja mama naučila da ćutim kada nemam ništa lijepo da kažem, nisam komentarisala

A kada si skuhao moj omiljeni obrok, mora da si me pomiješao sa mojom sestrom pošto sam prestala da jedem svinjetinu prije sedam godina. A u vezi novih svilenih bokserica: okrenula sam se od tebe zato što je cijena od $49.99 još uvijek bila na njima, i molila se da to nema nikakve veze sa time što je moja sestra tog jutra pozajmila od mene $50.

Nakon svega ovoga, još uvijek sam te voljela, i mislila da možemo da poradimo na našoj vezi. Tako da kada sam dobila loto od 10 miliona dolara, dala sam otkaz i kupila nam 2 karte za Jamajku, ali kada sam došla kući tebe nije bilo.

Sve se dešava sa razlogom, pretpostavljam. Nadam se da ćeš imati ispunjen život koji si oduvijek želio. Moj advokat je rekao da pismo koje si napisao osigurava da nećeš dobiti ni paru od mene. Čuvaj se!

Tvoja bivša žena, bogata k’o Bog i slobodna!

P. S. Ne znam da li sam ti ikada ovo rekla, ali moja sestra Karla je rođena kao Karl. Nadam se da to nije problem.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: