Objavljeno: 23.05.2018 u 11:53 | Ostalo, Slike | Komentara:

Prelijepe sestre su jedine trojke u ovom dijelu Bosne: Zablistale su na maturi kao tri bisera, a upisaće možda i isti fakultet

Za njihove roditelje Ćazima i Melisu, koji imaju još jednog sina i kćerku, ovo je bio poseban događaj i kako kažu, trostruka radost.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Adna, Azra i Admira Kapić jedine su trojke u obrazovnim ustanovama na području grada Cazina i Unsko-sanskog kantona koje su okončale srednjoškolsko obrazovanje u cazinskoj Gimnaziji.

Sestre su nedavno, zajedno sa svojim vršnjacima, bile učesnice tradicionalne maturantske parade, pa su svojom ljepotom i šarmom dale poseban pečat ovom događaju.

Za njihove roditelje Ćazima i Melisu, koji imaju još jednog sina i kćerku, ovo je bio poseban događaj i, kako kažu, trostruka radost.

- Vjerujte, to su naša tri bisera i kćerke koje bi poželio svaki roditelj. Vrijedne su i savjesne, sve tri su odlični učenici i još bolji ljudi, što je najvažnije – kažu srećni roditelji.

Inače, ove 19-godišnjakinje su po mnogo čemu zanimljive, pa su omiljene među drugarima, a građani Cazina o njima imaju samo najljepše riječi.

Sestre kažu kako se, i pored izvjesnih različitosti u temperamentu i karakterima, odlično slažu i dopunjuju, a još nisu čvrsto odlučile gdje i kako će nastaviti obrazovanje, premda im je medicina najveća životna želja.

- Naši putevi se mogu promijeniti u životu, ali naša sestrinska povezanost će zauvijek ostati jaka – kažu ove lijepe mlade Cazinjanke.

Izvor: Telegraf.rs/Nezavisne.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: