Objavljeno: 17.09.2016 u 11:39 | Ostalo, Slike | Komentara:

Pomozite da priča dobije srećan kraj: Nađa traži majku koja ju je ostavila u zgradi prije 30 godina

U stambenoj zgradi u Ulici Lazarevićeva 9, opština Vračar, Nađa je ostavljena kao beba. Prema jednim riječima ona je imala samo 10 dana, a prema drugim dva mjeseca.

nadja-lazarevic (1)

- Pronašla me je Mirjana Kreća u ulazu svoje zgrade 24. avgusta. Odmah je obavjestila policiju, a ja sam bila smještena u Zvečansku. Nisam imala ništa od papira kod sebe, ali po dokumentaciji iz doma stoji da sam pronađena sa samo 10 dana, dok je Mirjana smatrala da sam imala oko dva mjeseca. U domu sam bila do 11 mjeseci kad sam usvojena – kaže za Nađa za “24 sata”.

nadja-lazarevic (2)

Godinama pokušava da dođe do istine – kako je dospjela u toj zgradi, ko je doveo i ostavio, želi da zna ko je ona sama, da li je prisilno ostavljena, da li je morala biti ostavljena, da li je neko na neki način prikrio otuđenje bebe majci…

Nađa je rekla za “24 sata” da je prema njenim saznanjima ostavljena od strane dvije žene, jedne od 20-tak godina i druge od oko 40-tak godina.

nadja-lazarevic (3)

- Želim da upoznam osobu koja me je rodila. Ništa specijalno ne tražim od nje, neću da je štetim. Samo želim da znam ko me je rodio. Nekako se nadam da će me prepoznati ili barem neko iz njene porodice, jer sada ima priliku da me upozna. Zaista joj ništa ne zamjeram, ali smatram da je život težak i da treba imati razumjevanja za životne teškoće – objasnila je Beograđanka.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: