Objavljeno: 11.08.2017 u 11:28 | Ostalo | Komentara:

Pas je režao i skakao, a djevojčica je jecala. Kad su vidjeli šape, sve im je bilo jasno!

Nije se ni na trenutak dvoumio!

Mnogi ljudi imaju pse kao kućne ljubimce i svoje najbolje prijatelje. Da su psi sjajni prijatelji, pokazalo se nebrojeno mnogo puta!

Malena Moli, stara 7 godine, uvek će biti zahvalna nemačkom ovčaru Hausu, čija je vlasnica njena baka. Inače, Molina familija je spasila Hausa pre dva meseca, usvojivši ga, a on je već uspeo da im se zahvali na tome.

Moli se igrala na ivici bazena u dvorištu na Floridi, kada se odjednom pojavila dijamantska zvečarka, jedna od najotrovnijih zmija na tom kontinentu. Zmija otrovnica se polako približavala devojčici.

Na svu sreću, dog nije ni časa oklevao da stane između zmije i devojčice, kako bi je odbranio od eventualnog ujeda. Iako ga je zmija napala i ujela nekoliko puta za noge, pas se nije pomerio ni milimetar, zaštitivši tako malu devojčicu.

pas-sape-1

Pogledajte celu priču u videu koji sledi:

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: