Objavljeno: 14.09.2016 u 16:15 | Ostalo | Komentara:

Oženjen muškarac je ostavio svoju trudnu ljubavnicu. Poslije 9 mjeseci je dobio razglednicu i onesvijestio se kada je pročitao šta piše!

Oženjen muškarac je imao ljubavnicu iz Italije i ta afera je trajala nekoliko godina. Ali jednog dana ona mu reče da je trudna.

Muškarac nije bio voljan da uništi svoju reputaciju i da prekine dugogodišnji brak, tako da je pitao svoju ljubavnicu da se vrati u Italiju i u tajnosti se porodi u zamjenu za veliku sumu novca. Takođe joj je obećao da će obezbijediti sredstva za dijete do njegove osamnaeste godina.

pregnant-trudna-pixabay

Foto: Pixabay (Ilustracija)

Žena se složila i pitala ga kako će znati da se dijete rodilo. Da bi izbjegli bilo kakve probleme i publicitet, on joj je rekao da mu pošalje razglednicu na kojoj će pisati “Špagete” kada se beba rodi. Poslije nekog vremena su se rastali i ona se vratila u Italiju.

Skoro devet mejseci je prošlo…

Jedne noći, čovjek se vratio kući, žena ga je dočekala sa iznenađenjem u očima:

“Dragi“, rekla mu je “Danas smo dobili čudnu razglednicu.”

“To je zanimljivo, Odgovorio je. “Daj mi da pogledam“.

Žena mu je dala razglednicu i čekala njegovu reakciju. Čovjek je pročitao nekoliko redova, zastao, zatim je preblijedeo i onesvijestio se. Razglednica je pala na zemlju, a na njoj je pisalo:

“Špageti, špageti, špageti, špageti, špageti. Tri porcije sa ćuftama i dvije bez. Molim Vas pošaljite još sosa … “

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: