Objavljeno: 25.06.2016 u 11:36 | Ostalo, Slike | Komentara:

Ovo bi moglo i vašem sinu da se desi: Penis mu se zamrsio u kupaćim gaćama – evo šta je ostalo (FOTO)

Tako mali, a već ima ozbiljne traume na osnovu onoga što je muškarcima najvažnije – njihovog polnog organa. I da je htio da se desi tako nešto ne bi uspjeo. Džeku Kolinsu se penis upetljao u postavu kupaćih gaća i tako je stradao.

djecak

Kada je čula da njen sin vrišti od bola, Džekova majka je uprkos svim naporima, bezuspješno pokušavala da odmrsi tu mrežicu. Nije se usuđivala da upotrebi makaze, jer bi mogla povrijediti sina, koji se uvijao od bolova. Srećom, uspjeli su da stignu do bolnice.

Njegov penis već je počeo da plavi i otiče. Takve krike kao tad, mislila je da nikada neće čuti u životu.

Mali Džek je danas dobro i nema nikakve posljedice. Proizvođač ovih gaćica više puta je kontaktirao majku, sa željom da se izvini zbog neprijatnosti i tvrdeći da će temeljno istražiti šta je to što bi moglo dovesti do ovog incidenta.

U međuvremenu, roditelji obratite pažnju kakve kupaće gaće i sportske dresove nose vaši sinovi.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: