Objavljeno: 02.01.2018 u 12:34 | Ostalo | Komentara:

Ovakav doček Nove godine nisu očekivali: ‘Kuhala sam mu cijeli dan, a onda me šokirao’

Iako doček Nove godine za većinu ljudi predstavlja nešto pozitivno, nešto čemu se vesele i za što se dugo pripremaju kako bi zaboravili sve loše stvari i okrenuli se budućnosti, postoje oni kojima je novogodišnje slavlje ostavilo duboke traume!

Foto ilustracija: Pixabay

Foto ilustracija: Pixabay

Ovo je popis 4 neugodnih ljudskih iskustava s novogodišnjih proslava, piše metro.

Ana (23)

Svake godine, Ana (23) na novogodišnju večer pripremi obilan obrok dostojan takvog svečanog trenutka kojim obilježava kraj jedne godine i pripremu za nove privatne i poslovne pobjede.

No, prošle godine doživjela je pravi šok koji ju je zauvijek obilježio. Naime, Ana je cijeli dan spremala obilnu večeru čekajući dečka da se vrati kući s posla.

- Kao i svake godine, spremila sam obilnu i finu novogodišnju večeru. Kad smo moj momak i ja krenuli razgovarati o planovima za sljedeću godinu, on je ušutio. Nakon nekog vremena, ustao je i rekao da više ne želi biti u vezi sa mnom. Otišao je bez objašnjenja, sljedeći dan sam provela u suzama. Nikada nisam saznala zašto me ostavio i uništio mi doček Nove godine, opisala je Ana svoje traumatični iskustvo.

David (26)

David (26) je svoje neugodno iskustvo doživio zbog – alkohola! Naime, na novogodišnjem partiju do 23 sata već je popio Red bull votki. I kad je odzvonila ponoć, ugrabio je prvu djevojku do sebe i dao joj novogodišnji poljubac. No, ispalo je da je i djevojka pretjerala s alkoholom, pa se njihov poljubac pretvorio u povraćanje po sobi jer je toalet bio zauzet! – Nije to bio novogodišnji poljubac kakvom sam se nadao, rekao je David.

MJ (29)

Još jedno neugodno iskustvo zbog alkohola dolazi od dvadesetdevetogodišnjeg MJ-a.

Naime, on je na novogodišnji parti otišao sa svojom mnogo mlađom sestrom.

- Došao sam na parti s mlađom sestrom i pošto mi je bilo dosadno u mlađem društvu, sjedio sam u kutu i pio. Ubrzo sam završio u kupaoni povraćajući po podu i osramoćen. Odvezli su me kući već u 22 sata gdje sam Novu godinu dočekao povraćajući u žaleći sam sebe, rekao je MJ.

Emilie (28)

Još jedno neugodno iskustvo dogodilo se, pogađate, zbog alkohola! Emilie (28), prvi put je Novu godinu namjeravala dočekati u baru s cjelonoćnom poslugom pića.

- Prvi put sam otišla u bar u kojem mi je u cijenu ulaznice uračunato ispijanje pića do jutra. No, polakomila sam se i u nekoliko minuta popila 10 tekila! Problem je bio što prije toga nisam ništa jela pa sam Novu godinu dočekala u nesvjestici…

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: