Objavljeno: 17.09.2014 u 11:32 | Featured, Ostalo | Komentara:

Ovaj momak je istovremeno bio u vezi s tri djevojke, a onda su one doznale jedna za drugu…

Dvadesetogodišnji Britanac Charlie Fisher bio je istovremeno u vezi s tri djevojke koje su saznale jedna za drugu i priredile mu paklen doček u zračnoj luci u Lutonu nakon što su doznale da ih vara, piše BuzzFeed.

tri-djevojke-u-vezi (1)

Nakon što je 17-godišnja Becky Connery na Fisherovom mobitelu pronašla poruku njoj nepoznate djevojke, nazvala je broj i upoznala se sa 20-godišnjakinjom koja je htjela ostati anonimna te su zajedno otkrile da je Fisher u vezi s još jednom djevojkom, 19-godišnjom Lizzie Leeland-Cunningham.

tri-djevojke-u-vezi (2)

“Izašao je i zaledio se. Počele smo ga jako glasno nazivati varalicom i lažljivcem”, rekla je Becky, koja je na Twitteru izvještavala o psini.

Od djevojaka je užasnuti Casanova pobjegao u auto u kojem ga je čekala baka.

tri-djevojke-u-vezi (3)

”I pobjegao je svojoj bakici”, napisala je je Becky na Twitteru. Rekla je kako smatra da je Fisher je ovo zaslužio jer “više ne živimo u 16. stoljeću, kada su muškarci bili nadmoćni u odnosu na žene”, rekla je Becky na Twitteru.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: