Objavljeno: 18.02.2017 u 10:55 | Ostalo, Slike | Komentara:

Ovaj brižni otac pokazao je svim muškarcima šta znači biti ‘muž iz snova’ (FOTO)

Iako mnogi i dalje misle da očevi rade nešto specijalno kada promjene bebi pelene ili joj obrišu nosić maramicom, a od mama se očekuje da rade sve to i još mnogo više – stvari uopšte ne moraju da budu takve. A to je pokazao i ovaj nevjerovatan tata.

tata-dijete (2)

Nakon ozbiljne borbe sa rakom testisa, jedan Imgur korisnik i njegova žena napokon su uspjeli da dobiju bebu. Sada, kada je postao otac, malo je reći da je potpuno posvećen roditeljstvu i očinstvu, a nedavno je objavio i fotografiju koja drugim očevima pokazuje kako to zaista izgleda u realnom životu.

“Pravi muškarci se brinu o svojoj bebi dok mama drijema onoliko koliko joj je to potrebno. Prošla je kroz puno toga i zato morate da zaboravite na ego i budete muž iz snova vašoj ženi”, napisao je uz fotografiju.

tata-dijete (1)

Sigurni smo da mnogi očevi mogu puno toga da nauče iz ovog posta.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: