Objavljeno: 14.10.2017 u 12:57 | Ostalo, Slike | Komentara:

Ova medicinska sestra je opasno se*si! Radi na kardiologiji, a od njenih golih fotki srce može i da stane (FOTO)

Amerikanka Loren Drain ima nezvaničnu titulu najse*sepilnije medicinske sestre. Na Instagramu je prati nevjerovatnih 3,2 miliona ljudi. Tridesetjednogodišnja Loren živi na Floridi, gdje je zaposlena kao medicinska sestra, specijalizovana za kardiologiju.

medicinska-sestra (1)

Karijeru u zdravstvu je započela sa 16 godina, a pored svog glavnog zanimanja, Loren radi i kao lični trener.

Takođe je zagovornica aktivnog stila života, te kaže da je on ključ dugotajnog zdravlja.

medicinska-sestra (2)

- U svojoj karijeri nikada nisam vidjela profesionalnog sportistu koji je doživio ozbiljnu zdravstvenu krizu. Postoji razlog za to – aktivan životni stil smanjuje rizik od bolesti i promoviše opšte dobro – poručila je Loren.

U trenutku kada je osjetila slabost i umor, ona je riješila da preuzme kontrolu nad svojim životom.

medicinska-sestra (3)

- Željela sam da budem zdrava, zgodna, jaka, sigurna žena koja aktivno zaustavlja bolest umjesto da je liječi pilulama i lijekovima – izjavila je za “Dejli Mejl”.

medicinska-sestra (8)

Osim što redovno objavljuje motivacione fotografije i videe na Instagramu, Loren je veoma aktivna i na blogu gdje promoviše zdrav život.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: