Objavljeno: 30.11.2016 u 8:50 | Ostalo, Slike | Komentara:

Otac joj je rekao da ga je sramota da šeta sa njom! Tada je počela sa promjenama, a sada izgleda OVAKO!

Medi Gorab, studentkinja prava iz Los Anđelesa, u najgoroj fazi imala je 134 kilograma i niz zdravstvenih problema.

medi-gorab (1)

Uglavnom joj je bilo toliko naporno da ode do škole da bi jednostavno ostala kući. A onda je njen tata izjavio da ga je sramota da ga u gradu vide sa njom, i taj komentar preokrenuo joj je život.

- Jednog dana tata mi je rekao da ga je sramota da izađe sa mnom. Ne zato što sam debela, već zato što moja težina pokazuje da ne cijenim sebe – objasnila je Medi novinarima. Tada je, kaže, riješila da mora da uradi nešto po pitanju svoje težine.

medi-gorab (2)

- Bila sam teška kao mladunče slona i praktično nisam ni živjela – kaže ova djevojka koja je ukupno uspjela da skine 57 kilograma.

- 16. novembra 2015. godine imala sam operaciju hirurškog smanjenja želuca i to je najbolja odluka koju sam donijela u životu – objašnjava Medi. Nakon toga, nastavila je sa dijetom i vježbanjem i u potpunosti se preobrazila.

medi-gorab (3)

- Kada biste samo znali koliko ćete se bolje osjećati, ne biste za svaku dijetu i promjenu čekali sljedeći ponedeljak, sljedeći mjesec, ili sljedeću godinu. Odmah biste krenuli sa promjenama. Nađite metod koji vam odgovara i ne obazirite se na druge. Ne pričajte o dijeti, dignite glavu visoko i izborite se sa sobom. Vrijediće! – tvrdi ova djevojka.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: