Objavljeno: 12.06.2016 u 18:25 | Ostalo, Slike | Komentara:

Ostala je udovica sa 30 godina, a onda joj je 365 selfija promjenilo život iz korijena

Jedna mlada žena je uspjela potpuno da transformiše život tako što se suočila sa svojim strahovima…

Justin MocKejb (1)

Justin MocKejb je sam samo 30 godina ostala udovica kada je njen muž Johon Pol preminuo prošlog februara.

Poslije tragedije, ona je jedva izlazila iz kuće i prejedala se nezdravom hranom.

Justin MocKejb (2)

Tri mjeseca poslije smrti supruga, prijatelji i porodica su je nagovorili da ode u teretanu kako bi je malo oraspoložili i podstakli je da izgubi višak kilograma. U tom trenutku Jastin je imala 142 kilograma.

Ova majka dvoje djece je počela svakodnevno da slika selfije kako bi dokumentovala svoj gubitak kilograma. Takođe je počela zdravo da se hrani i da vježba u teretani šest puta nedjeljno.

Justin MocKejb (3)

U isto vrijeme, ona je odlučila da se suoči sa svojim najvećim strahovima poput skakanja sa padobranom, samostalnog putovanja u inostranstvo, vježbanja, penjanja …

Poslije godinu dana izgleda gotovo neprepoznatljivo. Ona je sada neustrašiva žena puna samopouzdanja i sa 56 kilograma manje.

Justin MocKejb (4)

Njena nevjerovatna priča danas motiviše hiljade ljudi širom svijeta.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: