Objavljeno: 14.11.2016 u 17:08 | Ostalo, Slike | Komentara:

OD OVOG NE MOŽE GORE! Djevojka ga je prevarila sa OCEM – ali to je tek početak… (FOTO)

Samo saznanje da vas je djevojka prevarila je strašno i stresno iskustvo, ali kada pročitate ove poruke, biće vam malo lakše ako se to ikad dogodilo.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Mladić je, preturajući po telefonu svoje djevojke, saznao da ga ona vara sa njegovim ocem! Pored niza poruka koje su razmjenjivali, zatekao je gole fotografije koje mu je slala (ocu), a kada ju je upitao šta se desilo, ovako je tekao razgovor koji se zatim odigrao na Fejsbuku:

- Priznaj da si imala se*s s njim, znam da jesi.

prevara-poruke (1)

- Samo jednom, ali ne nešto dugo, i ne kao što mi to radimo. Zvuči gore nego što jeste. Odgovori mi, molim te. Molim te, žao mi je.

U nizu poruka koje slijede, djevojka objašnjava kako ju je njegov otac praktično primorao da to urade i da je to više bilo “pipanje” nego se*s. Ona kaže da razumije što je bijesan, ali da sve to nije bilo ništa bitno i da ga puno voli.

prevara-poruke (2)

Naravno, dečko je odmah raskinuo s njom, a onda se obratio svom ocu. Tu je postalo još gore. Otac mu je rekla da njegova, sada već bivša djevojka lažov, ali ne u smislu da nije bilo se*sa. Naprotiv!

- Dosta mi je sad, slušaš svoju lažljivu djevojku, a ne svog oca? Naravno da smo se se*sali više puta. Kao da bi jedna noć se*sa bila dovoljna da mi šalje sve one poruke (gole fotografije). Prestani da kukaš i fokusiraj se na svoju porodicu. I ignoriši ku*vu koju si doskora zvao svojom djevojkom – odgovorio mu je otac.

prevara-poruke (3)

Sunce mu žarko. Kako se čovjek oporavi od ove traume. Vjerovatno nikako…

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: