Objavljeno: 01.08.2013 u 13:48 | Featured, Ostalo | Komentara:

Namjerno izgubio kako bi pomogao dječaku: Plemeniti marinac postao internet senzacija

Foto: Facebook

Foto: Facebook

FOTOGRAFIJA mladog marinaca Mylesa Kerra proširila se društvenim mrežama, a razlog je plemenitost mladog vojnika.

Naime, tijekom maraton koji se održavao u Charlevoixu, u saveznoj državi Michigan, Kerr se gotovo isključio iz trke kako bi pomogao devetogodišnjem dječaku Brandonu Fuchsu koji je teškom mukom pokušao završiti utrku.

Devetnaestogodišnji marinac namjerno je zanemario dobar rezultat i na kraju imao najgore vrijeme od svih, ali zahvaljujući plemenitosti, postao je internet senzacija i najveći pobjednik maratona o kojem nitko osim lokalnih novina vjerojatno ne bi pisao.

Fotografija Kerra koji hrabri malog Brandona pojavila se na Facebook stranici Seal of Honor i skupila preko 200 tisuća lajkova i preko 40 tisuća dijeljenja.

Ipak, mladi marinac iznenađen je reakcijama i nije mu jasno zašto je njegov potez inspirirao toliko velik broj ljudi. Na svom je profilu na Twitteru napisao: “Radio sam ono što bi učinio svaki čovjek, ali hvala vam!”

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: