Objavljeno: 19.05.2017 u 11:13 | Ostalo | Komentara:

Na Fejsbuk je bez srama okačila OVU SLIKU: A onda joj je komentar ostavila kćerka i – UNIŠTILA JE

Ova mama ima dvoje djece i tijelo na kojim mogu da joj pozavite i mlađe djevojke – tako bi mogao da glasi naslov teksta o njoj, da ovom slikom nije pokazala nešto sasvim drugo.

majka-selfie

- Druge djevojčice sam ostavila kod kuće, pa zato sada šetam ove dvije – napisala je ova majka i postavila na Fejsbuk svoj selfi u kome je u prvi plan isturila grudi i donji veš.

Ali, umjesto pokazivanja zmijskog tijela, pokazala je nemar prema djevojčicama koje je ostavila kod kuće.

majka-selfie2

- Mama, kad se vraćaš kući? Gladne smo – uslijedio je odgovor jedne od ćerki, i to nakon niza lajkova maminih prijatelja.

Mama je na to, koliko vidimo, ostala nijema, a slika je brzo počela da kruži internetom. Mi se samo nadamo da je spustila majicu, prekinula šetanje “djevojčica” i otišla kući kod svojih pravih djevojčica.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: