Objavljeno: 15.03.2017 u 20:59 | Ostalo | Komentara:

Mislila je da joj je kokica zaglavila u ustima, ali ono što je ispalo bilo je zastrašujuće! (FOTO)

Ashley Smith (26) je jednog dana nakon jela, pomislila da joj se zaglavila kokica. Ipak, čeprkala je i shvatila da nije bila riječ o kokici već o nečemu što je vezano za njen slučaj prije 11 godina.

kokica-foto

Naime, prije 11 godina, sjedila je sa porodicom i prijateljima, družili su se. Jedan od njenih komšija s kojim je bila dobra, ponio je pištolj za koji je rekao da nije napunjen i da nema potrebe da brinu uopšte.

Igrao se pištoljem i upucao Ashley u lice, a metak je otišao u čeljust. Metak joj je oštetio oko i pretrpjela je razne posljedice. Obavila je operacije na oku , a i operacije ušiju.

Ono što se treba napomenuti jeste to da je Ashley bila još i trudna kada se sve to događalo. Kasnije je rodila bebu. Nakon raznih operacija, doktori su joj rekli da će metak zauvijek ostati na tom mjestu gdje je bio, u čeljusti.

Nisu se usudili da ga vade jer je bilo rizično. 11 godina kasnije, nakon jela imala je čudan osjećaj u ustima i mislila da joj je zaglavila kokica.

kokica-2

Čeprkala je, zakašljala se i ispao je upravo taj metak koji je bio zaglavljen toliko godina. Ashley danas živi lijep život i ima troje djece. Smatra da ne treba očajavati i zna da ima sreće što je uopšte ostala živa.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: