Objavljeno: 25.02.2015 u 11:18 | Ostalo, Svijet | Komentara:

MEGA OSVETA: Muž je varao pa mu se osvetila tako da to nikada neće zaboraviti

Jedna od najprobitačnijih britanskih poslovnih žena opisala je kako je preživjela raspad braka i kako se osvetila mužu za nevjeru.

muz-je-varao

Još kao djevojčica dok je odrastala u radničkoj četvrti Glasgowa Michelle Mone sanjala je o tome kako će jednog dana imati kuću kao iz Dinastije.

Želja joj se i ostvarila kada su ona i suprug Michael kupili kuću u elitnom selu 20-ak kilometara udaljenom od Glasgowa, u predjelu koji još i zovu ‘ulica milijunaša’.

Problemi su počeli još 1999. kada im je zbog poslovnih obveza brak zapeo u krizu, no pravi problemi su započeli 2011. kada je Mone za novu glavnu dizajnericu u svojoj tvrtci koja se bavi grudnjacima dovela 31 – godišnjuSamanthu Bunn.

‘Luda si i traži psihijatra’

Devet godina mlađa od Michelle, Samantha je ubrzo stvorila vrlo prisan odnos s Michaelom, piše Daily Mail.

Nakon što ga je otvoreno pitala da li ju vara, Michael je svojoj supruzi odgovorio kako je luda i neka potraži psihijatrijsku pomoć.

Michelle je tada potražila pomoć privatnog detektiva koji je vrlo brzo predočio dokaze o ljubavnoj aferi njenog supruga i zaposlenice.

I tad na scenu stupa bijes prevarene žene.

Rat bogatih supružnika

Michelle mu je prvo nožem izrezbarila skupocjeni Porche, a onda krenula stavljati laksative u kavu, bušiti mu omiljenu odjeću…

Rat bogatih supružnika nastavio se bitkom za kontrolom u tvrtci. Nakon što je preko malih dioničara uspjela doći do većinskog paketa, izbacila je supruga i ljubavnicu i poželila im puno sreće u njihovom daljnjem životu.

”Još uvijek ne znam što ću dalje u životu, iako sam se sad puno više posvetila djeci i samoj sebi. Ako sam išta naučila iz svog propalog braka, to je da ti materijalne stvari definitivno ne znače i sreću u životu”, kaže Michelle Mone.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: