Objavljeno: 09.09.2016 u 9:57 | Bizarno, Ostalo | Komentara:

MAJKA ZVANA ZLO: Prvo je imala seks sa svojim sinom, ali tek ono što je uradila s kćerkom ju je strpalo u zatvor!

Patriša Spen je prije dvije godine povratila starateljstvo nad kćerkom Misti, a onda je uradila nešto sasvim bolesno.

Patrisa-Spen-pokusala-da-ozeni-cerku-620x350

Patriša Spen (43) uhapšena je jer se navodno vjenčala sa svojom kćerkom. Patriša je uhapšena nakon što je istražitelj za dječiju zaštitu otkrio incest, a ova žena je isto to uradila prije osam godina sa svojim biološkim sinom.

Pored Patriše, uhapšena je i njena kćerka Misti Spen (25) , sa kojom se vjenčala u martu ove godine u Oklahomi.

Patriša je prije dvije godine povratila starateljstvo nad kćerkom Misti, o kojoj se prije toga, zajedno sa dvojicom braće, brinula baka.

Ova žena je svoje prezime u krštenici promjenila u Klejton kada se pre osam godina vjenčala sa svojim sinom. Taj brak poništen je 2010. godine.

Incest je otkriven kada je istražitelj socijalne službe bio u posjeti njihovoj kući.

Misti-Spen

Pošto na krštenici kćerke Misti ne stoji više Patrišino ime, ova žena je mislila da nije prekršila nijedan zakon kada je odlučila da se vjenča sa svojom kćerkom. Obje žene su svjesne biološke veze i navodno su razmišljale da i same ponište brak.

I majka i kćerka su trenutno u zatvoru gdje čekaju presudu, a mogu dobiti zatvorsku kaznu u trajanju i do deset godina.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: