Objavljeno: 20.06.2015 u 16:46 | Ostalo, Slike | Komentara:

Kupila je vjenčanicu, a onda je na njoj pronašla jednu tajanstvenu cedulju… (FOTO)

U St. Gemma domu za stare i nemoćne u Velikoj Britaniji nalazi se jedna dobrotvorna prodavnica iz koje sav prihod od prodajte odjeće ide za potporu oboljelima od raka. U njoj se uglavnom prodaje polovna odjeća, te jedna od njihovih novijih stvari je i ova prelijepa vjenčanica.

vjencanica-poruka (1)

No šta je to zakačeno na njoj?

vjencanica-poruka (2)

To je poruka od osobe koja ju je donirala

vjencanica-poruka (3)

Na papiru piše: ‘Želim da dama koja kupi ovu vjenčanicu ima prelijep i sretan život sa svojim voljenim mužem, 56 godina kao što sam ga ja imao. Bio sam jako sretan što sam oženio damu kakva je moja žena’

Kada su zaposleni u domu vidjeli cedulju, znali su da moraju pronaći osobu koja ju je napisala. Podjelili su ovu nevjerovatnu priču na društvenim mrežama, te su tako pronašli prethodnog vlasnika koji je želio da ostane anoniman.

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: