Objavljeno: 21.06.2016 u 10:11 | Ostalo | Komentara:

KONOBARU, TUŽNI KONOBARU! Dobio je bakšiš od 1.000 dolara, ali je sutra uslijedio NEVIĐENI ŠOK!

Konobar na Tajlandu dobio je napojnicu od čitavih 1.000 dolara i to na račun koji je iznosio tek 60. Pijani gost ga je počastio, a on je oduševljeno počeo da dijeli novac s osobljem restorana.

konobar-naslovna

Foto: Ilustracija

- Konobar je bio šokiran, nije mogao da vjeruje da će mu se to ikada dogoditi – izjavio je vlasnik restorana.

Ipak, nesrećnog konobara ujutru je dočekao hladan tuš. Gost je sljedećeg dana opet došao u restoran, izvinio se zbog neugodnosti i upitao konobara gdje je moglo da mu nestane 1.000 dolara jer se zbog pijanstva ne sjeća šta je učinio sa tolikim novcem i gdje je mogao da ga izgubi.

dolari

- Čovjek je bio toliko pijan da se nije sjećao da je novac dao kao napojnicu, pa smo mu sve vratili – rekao je vlasnik i dodao da je pijani gost ipak ostavio 40 dolara u znak izvinjenja za svoje ponašanje.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: