Objavljeno: 17.08.2017 u 18:39 | Ostalo | Komentara:

KAKO REDATE NOVAC? Ako ovako držite pare u novčaniku bićete bogati!

Postoje određena pravila kada su novčanik i novac u pitanju kojih se treba držati, jer se na taj način privlači pozitivna energija i priziva bogatstvo. Zato pripazite! Poštujte novac ukoliko želite da vam i dalje dolazi.

novcanik-euri

Prema nekim vjerovanjima, nije nimalo svejedno jesu li novčanice u vašem novčaniku uredno poredane ili zgužvane i nemarno nagurane.

ma vjerovanju, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a samim tim unosi i nered u vaše finansije. Zato, ukoliko želite da uvijek imate novca, novčanik treba da bude uredan, a novčanice pažljivo složene. Isto tako, savjetuje se da u novčaniku ne nosite račune, pogotovo ne one koje još niste platili. Ukoliko gomilate neplaćene račune u novčaniku u svoj život privlačite energiju “plaćanja“, i stalno ćete morati da izdvajate novac za nešto.

Takođe, novčanik ne bi trebalo da vam bude mjesto za sve. Osim novca i platnih kartica, nemojte ništa drugo držati u novčaniku. Ličnu kartu, vozačku, fotografije djece, vizit karte, ikonice, i sve drugo što možda nosite u novčaniku prebacite u neku drugu torbicu ili futrolu.

Ukoliko želite da vam novac stalno pristiže, poželjno je i da sa sobom uvijek imate uvijek malo više novca nego što vam je potrebno. Isto tako, izbjegavajte da nosite novčanike koje vam je neko poklonio. Sami sebi birajte novčanik i kupite onaj koji vam se sviđa i u kojem ćete novac rado nositi.

Savjet je i da ne nosite polovne novčanike, jer ne znate kakvu je energiju prethodnih vlasnik “nosio sa sobom“.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: