Objavljeno: 31.10.2017 u 13:34 | Ostalo | Komentara:

Kakav palac, takav muškarac: EVO kako da na osnovu prstiju znate sa kim imate posla

Vijekovima se iz dlana čita sudbina, ali i karakter. Ali, ruke otkrivaju još mnoge interesantne stvari o nekome. Naše bake znale su da kažu – kakav palac, takav muškarac…

SAMSUNG

Da se po palcu poznaje muškarac staro je vjerovanje naših baka, čija popularnost do danas ne jenjava. No, osim na palac pažnju vrijedi obratiti i na mali prst i Venerin brijeg, kao i na veličinu i oblik dlana u odnosu na ostatak tijela.

Palac govori o nečijim osobinama, mali prst o kvalitetu se*sualne energije, dok Venerin brijeg – koji se nalazi u podnožju palca – govori o prirodi osobe – sve to, podrazumjeva se, određuje osobu i u se*sualnom smislu.

Izrazito veliki dlanovi, na primjer, odlika su osobe koja mnogo razmišlja i teško prelazi sa riječi na dela – u se*su to znači da ćete ga se načekati.

Prije svega, pažnju obratite na desnu ruku, jer se ona odnosi na sadašnjost i otkriva potencijalnu budućnost.

Venerin brijeg

Ako je ovaj dio kod vašeg muškarca naglašen i mesnat, znači da je ta osoba aktivna, energična, romantična i senzualna. Pa ipak, ako je Venerin brijeg prenaglašen, može biti da ima prevelike se*sualne apetite.

Kada je ovaj predio šake slabije naglašen ili ravan, može biti da imate posla sa pomalo dosadnim muškarcem.

Dok izražene linije oko Venerinog brijega znak su sklonosti ka polno prenosivim bolestima.

Takođe, mreža (od linija) na ovom mjestu govori vam da imate posla sa senzualnom osobom, ili pak sa osobom koja voli neprirodan se*s.

Palac

Veliki palac je jasan znak dominacije u krevetu. Naime, radi se o prstu koji kontroliše sve druge prste, otuda i logika. Označava i jaku se*sualnu energiju i zapovedničku narav, kod žena isto kao i kod muškaraca.

Pritom, ne mora da znači da je osoba sa malim palcem sve suprotno od toga. Prije će biti da se radi o osobi koja ima problem da otvoreno govori o svojim se*sualnim potrebama.

Mali prst

Ovaj prst predstavlja komunikaciju, a njegova dužina odaje nečije verbalne i emotivne sposobnosti, što je jako važno u se*su. Dobro je da bude duži, a ako je ravan znači da se radi o pomalo naivnoj i iskrenoj osobi.

Ako se mali prst naginje ka domalom, radi se o lukavoj i diplomatičnoj osobi, odnosno manipulatoru.

A, oni kojima je mali prst nagnut ka spolja su osobe otvorenog uma, koje su u se*su veoma slobodoumne.

Svaka deformacija malog prsta znak je poremećaja erekcije, prerane ejakulacije ili slabog libida.

Ako je mali prst duži od linije gonjeg zgloba na domalom radi se o dobroj se*sualnoj energiji, dok je u suprotnom riječ o osobi koja ima problema u se*su.

Ostali prsti

Kažiprst, takođe, može otkriti sa kakvom osobom imate posla. Ako je dugačak, riječ je o nekome ko voli da zadovolji, ali i da bude zadovoljen. To su osobe koje vole da osvajaju, što znači da im uvijek treba davati prostora da se trude.

Ako se srednji prst naginje ka domalom radi se o osobi koja voli da ima svoj prostor, a to često može biti problem neposredno posle se*sa. Moguće da ćete se pored njih osjećati pomalo napušteno.

Ako se ovaj prst naginje ka kažiprstu riječ je o veseloj i spontanoj osobi.

Kada je riječ o domalom prstu, dobro je da on bude duži od kažiprsta. To govori da je osoba emotivno jaka i strastvena. U suprotnom je riječ o osobi kojoj nedostaje samopouzdanje, pa odnos sa njom može biti malo naporan.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: