Objavljeno: 30.07.2015 u 11:28 | Featured, Ostalo | Komentara:

IZGUBIO JE SVE UDOVE Njegova cura se sjetila kako da mu ih vrati

Taylor Morris je odmalena bio sklon avanturama. Kasnije se bavio ekstremnim sportovima, a njegova sposobnost da ostane pribran u teškim situacijama presudila je i u odabiru karijere.

taylor-morris

Naime, Morris se odlučio postati profesionalni vojnik i postao član jedne elitne jedinice.

Tako je tada 23-godišnji Taylor predvodio svoj tim u jednoj akciji koja se održavala na tajnoj lokaciji. U jednom trenutku je stao na minu koja mu ja raznijela sve ekstremitete, a čak i tada je odbijao liječničku pomoć jer se bojao da se nekome od medicinskog osoblja ne dogodi ista stvar.

Srećom, hrabri Taylor se polako počeo oporavljati i postao jedna od pet osoba koje su preživjele amputaciju sva četiri ekstremiteta, a njegova obitelj, prijatelji i medicinsko osoblje bili su zadivljeni njegovom snagom volje i smislom za humor.

U cijeloj toj situaciji dogodila se i jedna prekrasna ljubavna priča. Naime, njegova djevojka Danielle, s kojom je bio devet godina, za vrije cijelog oporavka nije se micala iz njegove bolničke sobe.

Njihova priča je postala viralna i oduševila cijeli svijet, a Taylor ju je i zaprosio na imanju svojih roditelja.

Izvor: danas.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: