Objavljeno: 12.07.2016 u 10:11 | Ostalo | Komentara:

ISPOVIJEST UDATE ŽENE: “Evo zašto varam muža koji me OBOŽAVA”

Žena nezadovoljna seksualnim životom u braku riješila je da progovori. Mnogi je osuđuju zbog odluke da bude nevjerna, ali njoj je trebala promjena.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

U ispovijeesti objavljenoj na portalu Dejli Star, ova žena je priznala kako nikada nije doživjela orgazam sa svojim suprugom i da joj fali strasti u životu. Ovo je njena priča.

„On je sjajan, ali među nama nema varnica. Kada imamo seks ja mislim o tome šta ću da kupim u narednom šopingu ili koja će pjesma ići u pozadini tokom moje sahrane. Ispušta najgore moguće zvuke i potom jedva izgovori: „Kako ti je bilo?”. Naravno, svaki put ga slažem da je bilo odlično.

Mislim da smo oboje svjesni toga da me neće dovesti do orgazma, pa sve i da neprekidno vodimo ljubav do Božića. Posljedica toga je moje nevjerstvo zato što je naša veza tako prokleto dosadna. Žudim za strašću. Treba mi izazov i malo grubosti. Sviđaju mi se momci koji predstavljaju totalnu suprotnost mom mužu, koji su prepredeni i neukrotivi.

Moj sadašnji ljubavnik je bio u zatvoru zbog krađe, a ostali su bili prevaranti, širokih ramena i trgovci automobilima. Svjesna sam da oni nisu najbolji izbor, ali ne mogu protiv toga. Sa ljubavnikom imam neobuzdani seks i osjećam se u potpunosti iscrpljena posle naših popodnevnih sesija u mom bračnom krevetu.

Moj muž se vraća kući kasno uveče i tada se uglavnom pravim da spavam. Griža savjesti me proždire.

Nedavno smo bili na zabavi i čula sam ga kako je rekao prijatelju da me voli svim svojim srcem i da ne bi podnio ako bi nam se nešto desilo. Osjećam se užasno jer ga varam i ne znam šta da radim”, napisala je ona u ispovesti.

I žene i muškarci su pohrlili da je napadnu zbog toga što radi suprugu. Šta biste vi uradili u ovakvoj situaciji?

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: