Objavljeno: 12.09.2016 u 9:21 | Ostalo | Komentara:

ISPOVIJEST RADNICE: Zavela sam šefa, I SADA PLANIRAM DA MU RASTURIM BRAK

Znam da će me mnogi osuđivati, ali ako on padne na moj šarm i ako ostavi svoju ženu zbog mene to znači da ona fakat nije za njega.

resolutions-2016-pixabay

Radim već 6 mjeseci u jednoj firmi u Splitu. Dugo sam bila nezaposlena tako da sam bila prestretna kad sam našla posao. To traženje posla iskreno me bacilo u pravu depresiju. Bila sam u tako velikoj komi u to vrijeme. Izlasci, alkohol i čudni muškarci. Ali što se može takav je život. Nikad ne znaš kakva se prilika može pojaviti. Našla sam posao napokon. Naravno preko frendice inače bi valjda još uvijek tražila i partijala. Samo nisam ni znala da će taj posao zapravo donjeti još jedno uzbuđenje.

Kada sam se zaposlila tamo imala sam šefa koji je zapravo bio moj šef samo mjesec dana. Bio je grozan. Bila sam presretna kad je otišao, a tek drugi koji su ga morali trpiti čak i duže napravili su malu proslavu na poslu. Ludnica.

Nakon tjedan dana dobili smo novog šefa. Jao. Nisam ga mogla prestati gledati. U tom trenutku sam znala da je to nova nevolja za mene. Stalno sam se pitala kako ću raditi i kako ću spavati dok je on tu. Koncentracija na poslu mi se svela točno na nulu. Bila sam izvan sebe. Kažem opet jaoooo. I da rekla sam on je moj i to ne na kratko nego za cijeli život. Dosta mi je bilo propalih veza i čudnih frajera.

Htjela sam sad nešto ozbiljno i to samo s njim. Realno ga nisam ni upoznala tako dobro, ali znam da je on pravi muškarac za mene. I radila sam tjednima na planu kako ga potpuno zavesti. I znala sam da ima ženu i da je u braku već 2 godine, ali ja njega želim. Sva sreća da još nema klince inače bi to bila nemoguća misija. Ovako još postoji šansa. Moj plan je naravno postati što bliža s njime i saznati sve što voli. I tim putem i ići. Ugoditi mu. Možda i malo izazovnija odjeća bi bila dobra.

Inače upoznala sam mu ženu na poslovnom partiju. Dobra djevojka, ali vidi se da nije za njega. Ja sam za njega. Ja. I ta njgova žena nema uopće stila. Mislim čak da svi ti moji planovi su počeli djelovati. Postao je on otvoreniji prema meni. Čak mi se i smješi ponekad i gleda kao da bi se pohvatao samnom. I to u njegovom uredu, ne da čeka. Mislim da će to sve dobro proći i da će on na kraju potpuno popustiti.

Znam da me mnogi mogu osuđivati zbog toga, ali ako on padne na moj šarm i ako ostavi svoju ženu radi mene to znači da ona fakat nije za njega. Da je ne voli onako kako bi trebao i da mu ona ne pruža ono što je njemu potrebno. Ja to sve mogu i imam taj smisao za muškarca. Ma ako i hoće klinca i to mu napravim. Samo da ja njega dobim.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: