Objavljeno: 08.10.2017 u 20:34 | Ostalo, Slike | Komentara:

‘Imam 44 godine, četvoro djece i sama sam 14 godina jer sam PREVIŠE LIJEPA: Stari i debeli muškarci me ne interesuju kada ja izgledam KAO BOMBA’

Don Kazins, recepcionerka iz Londona, kaže da je njena ljepota zapravo noćna mora. Muškarci joj se, kaže, svakodnevno bacaju pod noge, ali interesuje ih samo se*s.

Don je sama od 2003. godine, i kaže da joj je dosta toga da bude kažnjavana samoćom zbog svoje ljepote.

- Svi muškarci preko 40 godina su gojazni, a žene u tim godinama dobijaju bore. Ja nemam nijednu i nisam isti nivo kao one – kaže Don. Njena djeca su, inače, stara između 17 i 22 godine i kaže da joj se i njihovi prijatelji udvaraju.

- Neću mlađe, ali neću ni matore, debele, ćelave muškarce. Ne mogu na to da pristanem kada sam ja mlada i lijepa – kaže Don, zaključujući i da planira da, ukoliko u Londonu uskoro ne pronađe ljubav, potragu nastavi u Americi.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: