Objavljeno: 16.12.2016 u 17:13 | Ostalo | Komentara:

GASTOZ NAPISAO SASTAV I SRUŠIO FEJS: Pošto mame više nema, dozvoliću sebi BAŠ ovakvu stvar! (FOTO)

Nenad Marinković Gastoz prolazi kroz teške muke pošto mu je prošle srijede u Parizu preminula majka Gordana Goca Marinković. Na svu muku, rijaliti i Jutjub zvijezdu su žestoko pogodili tekstovi jednih srpskih novina koji su napisali da je on kriv za smrt svoje majke, ali i da mu je pozlilo kad ju je vidio.

gastoz-foto

Iako nije želio da se pojavljuje u javnosti poslije tragedije, a jedino što je na društvenim medijima uradio je promjena profilnih slika u crno, Gastoz je bio primoran da ipak pošalje otvoreno pismo svojim pratiocima.

- Pošto mame više nema ona ne može više ni da se nervira jer joj je to uskraćeno, pa mogu sebi da dozvolim da baš ovakvu stvar uradim. A jedina stvar koja je sigurna je to da je moja majka ponosna na mene i da su joj posljednje riječi bile da kada ona zatvori oči da njen sin radi šta god poželi i da me na onaj svijet pošalje isto tako. A ovo su prijatelji moji naši dragi novinari koji kao što vidite u tekstu nemaju trunku dostojanstva. A svako ko pročita tekst lijepo i složi kockice shvatiće kako to zapravo ide kod gamadi poput njih – napisao je Gastoz misleći na navode da je kriv za smrt svoje majke i da mu je pozlilo, a onda je dodao:

- Ne, ja se ne nerviram, samo gledam i ne vjerujem šta su u stanju da urade i da nastave da žive svoje živote dok moja rođena majka više nema tu mogućnost. Svaka čast – završio je Gastoz.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: