Objavljeno: 12.05.2015 u 13:18 | BiH, Ostalo | Komentara:

FOTOGRAFIJA KOJA JE OSVOJILA INTERNET: Prošnja u cazinskoj Medresi

U subotu, 9. maja 2015. godine, u Medresi „Džemaluddin ef. Čaušević“ u Cazinu održana je svečanost povodom ispraćaja 75. generacije maturanata. Svečana akademija je bila predivna, dvorana prepuna, a ova generacija je istaknuta kao najbrojnija do sada, ali i kao izuzetno vrijedna.

Fotografije njihovog defilea, održanog u petak u Cazinu, koje možete pogledati OVDJE, oduševile su javnost, a jedna posebna se izdvojila sa svečane akademije. Naime, radi se o fotografiji dvoje maturanata, o prošnji, o ljubavi, romantici, o nečem najljepšem. Fotografija je osvojila internet i izazvala buru komentara. Većina je čestitala zaljubljenima i istakla da je ovakvih lijepih stvari potrebno i više u vremenu u kojem su istinske vrijednosti “gurnute” u stranu.

Medini i Vedadu želimo puno sreće u zajedničkom životu.

Koja ljepota.

cazinnet-medresa-prosnja_680_633_s_c1

Izvor: cazin.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: