Objavljeno: 09.09.2013 u 18:35 | Ostalo | Komentara:

FOTO: Ovo se zove iznenađenje! I to kakvo…

Lice ljepotice, a tijelo nabildane ‘zvijeri’. Tako bi se ukratko mogla opistati 17-godišnja ruska dizačica utega, Julia Viktorovna Vins.

Foto: boredpanda.org

Foto: boredpanda.org

Juliju Viktorovnu Vins krasi prekrasno lice, a neki kažu da ono podsjeća i na Barbie lutku ili likove iz japanskih anime crtanih filmova, no od vrata naniže, ta se sladunjava 17-godišnja tinejdžerica pretvara u, čemu okolišati – ženskog hulka.

Ta djevojčica u jednom je intervjuu rekla kako nikad nije planirala postati profesionalnom dizačicom utega, jednom kad je krenula vježbati u teretanu. Tražila je, kako je rekla u tom intervjuu, samo snagu i samopouzdanje, prenosi portal girlswithmuscle.com.

Nakon što je pronašla osobnog trenera u dizanju utega, pretvorila se od vrata naniže u pravi ‘stroj’ za dizanje utega te se sad priprema i za prvo natjecanje u dizanju utega.

Njezin izgled predmet je, podjednako, divljenja i kritika, no nju samu to uopće ne zanima.

‘Uvijek će postojati ljudi koji će cijeniti moj izbor, ili ne, ali nitko ništa neće postići na način da napada nekog tko slijedi svoje snove’, kaže Vins. Neka joj je sa srećom.

Izvor: Dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: