Objavljeno: 28.08.2017 u 11:49 | Ostalo | Komentara:

Dužni ste da me pustite u stan, a onda…: Riječi ovog upravnika zgrade LEDE KRV u žilama! (FOTO)

Od kako je stupio na snagu novi zakon o stanovanju, svaka zgrada mora imati svog profesionalnog upravitelja koji će biti neka vrsta vlasti u stambenoj zgradi, ali čini se da se jedan od upravitelja u Novom Sadu malo zaigrao.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Cijela Srbija priča o jednom gospodinu koji je riješio da se u svom ulazu obračuna sa, kako kaže, ilegalnim stanarima. On je istakao neobično obavještenje u kojem zahtjeva da ga stanari puštaju u svoje stanove bez pogovora!

obavjestenje

Izvjesni N. Simić je ljut što u zgradi ima sve više “nepoznatih lica” i što je brava često pokvarena, te je upozorio komšije da će “strogo kontrolisati broj članova” i da su “dužni” da mu otvore vrata kada im kuca i zvoni. Za one koji ne planiraju da se povinuju njegovim zahtjevima, upravnik je zaprijetio i kaznom.

Prenosimo obavještenje u cijelosti:

- Zbog sve većeg ulaska u zgradu nepoznatih lica, zbog nasilnog otvaranja ulaznih vrata i kvara svakih 15 dana, strogo ću kontrolisati broj članova. Tako da ste dužni da otvorite vaša vrata od stana kad vam pozvonim i pokucam.

1. Nema šta da komentarišete ako u vašem stanu nađem nekoga ko nije prijavljen. Slijedi prijava komunalnoj policiji i kazna propisana kućnim redom.

2. Posjete su dozvoljene tokom dana-ali noću nema zadržavanja i spavanja ilegalno.

3. Pazite – za sve postoje kazne”.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: