Objavljeno: 03.09.2017 u 12:20 | Ostalo, Slike | Komentara:

DJEVOJKA JE UŠLA U BEOGRADSKI BUS: Kada su joj putnici UGLEDALI ruke, ZALEDILI SU SE, fuj! (FOTO)

Ko god putuje gradskim prevozom, zna da tamo može vidjeti stvari koje nije zamišljao ni u najluđim snovima.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Upravo zbog toga, već duže vrijeme na društvenim mrežama kruže fotografije naših sugrađana iz tramvaja i autobusa koje nas beskrajno uveseljavaju ali i šokiraju iz dana u dan.

Mi smo sada nabasali na jednu fotografiju još od prošle godine ali koja je, vjerujemo i danas u najmanju ruku zanimljiva.

Naime, neko je uslikao djevojku kako sedi u autobusu i tu ne bi bilo ništa čudno dok joj ne vidite ruke. Njeni nokti su vjerovatno najduži koje ćete ikada vidjeti! Naravno, slika je prikupila mnogobrojne “lajkove” i komentare, uglavnom negativne.

“Kako li se umiva a da ne izbije oči?”, “Kako se uopšte kupa, fuj” pa čak i “Kako se briše nakon velike nužde” samo su neka od pitanja koja su korisnici Fejsbuka postavljali.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: