Objavljeno: 16.03.2016 u 9:34 | Ostalo | Komentara:

DIRLJIVO! Pogledajte najtužniju priču o UPLAKANOM psu! (VIDEO)

Kada su ga pronašli bio je zapušten, prljav i vezan kratkim lancem bez ikakvih kontakata sa drugim životinjama ili ljudima.

uplakani_pas

Prišli su mu iako je pokazivao znake agresije, koja je zapravo predstavljala samo strah i frustraciju zbog torture koju je preživljavao cijelog života. Žena koja ga je našla je jednostavno osjetila da uprskos nepovjerenju, pas u suštini želi da je ga pomiluje. U njegovim očima se tada vidjela neopisiva tuga i izgledalo je kao da kroz plač moli da ga neko spasi iz pakla u kome se nalazi.

Ona je to i uradila. Danas je ova ženkica jedan veseli psić koji voli da se mazi i druži sa drugim psima. Njegova gazdarica tvrdi da ova kuca voli da se ljubi, kao da osjeća šta su uradili za nju i iz dana u dan iskazuje zahvalnost!

Pogledajte ovaj dirljivi video!

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: