Objavljeno: 03.06.2013 u 19:03 | Featured, Ostalo | Komentara:

Dirljivo: Nepokretnu majku na leđima odveo na surfanje (VIDEO)

Tužan zbog majčinog stanja surfer Tajron je dugo razmišljao kako bi mogao da joj pomogne da ona ponovo uživa gledajući ga kako izvodi vratolomije po površini vode. I sjetio se ljepljive trake.

majku-odveo-na-surfanje

Paskval Onore voljela je da gleda svog sina kako surfa po talasima na australijskoj Zapadnoj obali, međutim nakon saobraćajne nesreće nije više mogla da mu bude podrška.

Majka surfera Tajrona Svona u saobraćajnom udesu je potpuno izgubila osjećaj u nogama i nije više mogla da ga bodri sa plaže kao što je to nekad radila.

Tužan zbog majčinog stanja Tajron je dugo razmišljao kako bi mogao da joj pomogne da ona ponovo uživa gledajući ga kako izvodi vratolomije po površini vode. A onda se sjetio da bi pomoću ljepljive trake majka mogla da bude sa njim i na dasci.

Majku je doslovno zalijepio na leđa, a zatim su zajedno otišli da jedre talasima, prenosi Telegraf.

Poslije uspješnog surfanja na manjim talasima majka i sin su se osmjelili i sada žele da sačekaju veće talase.

- Voljeli bismo da imamo proizvođača ljepljive trake za sponzora. Potrošili smo već čitavu gomilu – našalio se Svon srećan zbog svog “izuma”.

Izvor: bportal.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: