Objavljeno: 16.10.2013 u 13:20 | Ostalo | Komentara:

DIRLJIVO: Majka preminula samo 12 sati nakon što su se njezine tri kćeri udale

Foto: Facebook

Foto: Facebook

SARAH (19), Kaylee (21) i Jodie Swales (22) iz Snellvillea u Georgiji oprostile su se od svoje majke na svadbenom slavlju. Ili točnije, na zajedničkom trostrukom vjenčanju.

Njihova je majka Becky preminula od raka koji joj je nakon dojke metastazirao na jetru samo 12 sati nakon što su sve tri njezine kćeri stale pred oltar pred okupljenim gostima ove nedjelje poslijepodne. Planirale su vjenčati si 26. listopada, ali su sve odlučile pomaknuti kako bi njihova majka vidjela kako hodaju prema oltaru.

vjencanje-majka-umral-12-2

“Bilo je potresno. Sretne smo da je ovdje, ali ujedno je vjerojatno i posljednja velika stvar koju ćemo skupa s njom napraviti”, izjavila je Becky za FOX5 prije vjenčanja. Sarah je dodala: “To nije kao da gubite majku. To je kao da gubite najboljeg prijatelja, a svatko bi želio da mu najbolji prijatelj bude na vjenčanju. Naše vjenčanje ne bi bilo isto da ona nije tamo da to iskusi s nama”.

Njihov otac Otis, koji je kćeri otpratio do oltara, nadao se da će mu vjera pomoći da sve izdrži: “Moja je žena ljubav mog života i zato je ovo jako teško. Ali ponosan sam na svoje kćeri. Molim se Bogu da mi da snage da izdržim svaki dan”.

vjencanje-majka-umral-12-3

Samo 12 sati nakon što su se njezine kćeri udale, Becky je podlegla bolesti. Rak dojke dijagnosticiran joj je u veljači 2010. godine, ali iako se kemoterapija isprva učinila učinkovitom, liječnici su nedavno otkrili da joj se bolest proširila i na druge organe.

Prije svoje smrti Becky je na Facebooku napisala: “Zahvaljujem Bogu što me svaki dan probudio. Imam tako divnu potporu. Svog voljenog supruga, svoje tri prekrasne kćeri i majku, koju su uz mene bili svaki korak svakog dana. Ne mogu riječima izraziti kakav je to blagoslov bio”.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: