Objavljeno: 18.10.2015 u 13:35 | Ostalo, Slike | Komentara:

Da se naježiš: Pogledajte na koju istorijsku ličnost Novak Đoković neodoljivo podsjeća (FOTO)

Novak Đoković je bez sumnje jedan od najboljih tenisera koje je ovaj sport ikada vidio, a srpski teniser osim sportskih pobjeda ostvaruje i one životne, pa je tako uvijek umješan u razne dobrotvorne akcije. On je uzjedno pokrenuo i fondaciju koja pomaže djeci uskraćenoj za obrazovanje i osnovne životne potrebe.

novak-djokovic

Međutim, internetom je počeo da GIF, u kojem se ovaj teniser poredi sa još jednim čovjekom iz Srbije, koji je zaslužan za moderni svijet kakav danas poznajemo.

Riječ je o Nikoli Tesli. Sličnost između srpskog tenisera i naučnika je neosporiva, a s obzirom na to da su oboje uradili mnogo za Srbiju, ovo poređenje je svakako na mjestu.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: