Objavljeno: 13.09.2016 u 11:48 | Ostalo | Komentara:

Cure, budite oprezne! Pogledajte što je nakon dva tjedna šutnje tražio mladić koji je djevojci platio piće…

Abby Fenton svojim je tweetom, koji je podijeljen 10.000 puta, upozorila sve djevojke da budu itekako oprezne kada ih muškarac časti pićem.

djevojka-selfie

Naime, dva tjedna nakon što je misteriozni Liam kupio Abby piće, točnije votku s colom, poslao joj je poruku u kojoj traži svoj novac natrag.

Račun je iznosio 10-ak eura, a Abby, studentica biomedicine, pristala je platiti mu, prenosi metro.co.uk.

djevojka-poruka

“Nisam mislila vratiti mu novac, ali pomislila sam kako ga možda zaista treba’‘, rekla je Abby, dodavši kako je već u klubu primijetila da Liam nije naročito skupo odjeven i kako ima jeftine cipele.

On joj je tada prišao, rekao joj kako je prekasna i ponudio se platiti joj piće. ”Nije bio moj tip, ali ljudi to rade, kupuju ti piće kad su vani”, objašnjava Abby.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: