Objavljeno: 09.06.2017 u 13:25 | Ostalo | Komentara:

ČITAVO SELO ZNALO ZA ZABRANJENU LJUBAV PUNICE (42) I ZETA (22): A onda nakon svega…

Prema pisanju ‘Blica’, koji citira stranu štampu, Suraj Mahto (22) se našao u žiži javnosti u junu kada je napustio svoju suprugu Lalitu i oženio se njenom majkom, četrdesetdvogodišnjom Ashom Devi. Neobična afera je počela kada je gospođa Devi posjetila mladence u selu Puraini u saveznoj državi Bihar u Indiji prošle godine.

selo

Ona se brinula o Suraju kada se razbolio i njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo. Znali su da je njihova ljubav zabranjena, ali su se i dalje čuli telefonom i pričali satima kada se Asha vratila kući.

Surajeva supruga Lalita je otkrila da su njena majka i muž imali aferu i priprijetila je majci da se drži podalje, ali je ona nije poslušala.

Lalitin otac, koji radi u fabrici u Delhiju takođe nije uspio da spriječi tu strastvenu aferu. Čak su se i stanovnici sela u kome Suraj živi bunili, ali nije vrijedilo.

Suraj i Asha su pobjegli i vjenčali se, ali su poslije svega dva mjeseca shvatili da su napravili veliku grešku.

“Shvatio sam svoju glupost. Napravio sam grešku, ali je više nikada neću ponoviti u budućnosti. Sada je više ne posmatram kao ženu, već se ponašam prema njoj kao prema majci”, rekao je Suraj.

covjek-zena

Dodao je i da bi klečao na koljenima i molio Lalitu da ga primi nazad. Njih dvoje imaju i sina zajedno.

Asha bi takođe željela da poništi svoja djela.

“Više ga ne tretiram kao muža, već kao zeta. Već smo podnijeli zahtjev za razvod i ja želim da se vratim mom mužu što je prije moguće”, izjavila je ona.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: