Objavljeno: 12.06.2017 u 13:12 | Ostalo, Slike | Komentara:

Cijeli svijet se obrušio na Novaka Đokovića: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

Naš narod je sklon tome da do nebesa uzdiže onog ko je najbolji, a kada ta ista osoba ima teške trenutke i momente slabosti, sve ono dobro se zaboravlja i kreću nemilosrdne kritike.

jelena-novak-djokovic (1)

Sličan slučaj je sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koji u posljednje vrijeme bilježi slabije rezultate u odnosu na one na koje smo navikli – najbolje.

Veliki broj ljudi kao da je jedva dočekao da na internetu počne sa negativnim komentarima i kritikama na račun Novakove ishrane i izbora trenera, a mnogi su za njegove poraze okrivili Đokovićevu suprugu Jelenu, koja je u 6. mjesecu trudnoće.

jelena-novak-djokovic (2)

Ipak, ona koja je pokazala da je i kada pobeđuje i kada gubi, Novak za nju prvi i jedini, i muškarac i sportista i čovjek, upravo je Jelena Đoković.

Dok su se korisnici interneta podsmijavali, pravili viceve, kritikovali i osuđivali, Jelena je na svom instagramu kačila Novakove fotografije uz opis: “Kako volim ovog čovjeka”.

jelena-novak-djokovic (3)

“Moja ljubav… Kakva sam ja srećnica”, stoji u opisu druge fotografije na Jeleninom Instagramu, kojom je pokazala da je kao i uvijek najveća podrška svom suprugu, i kada gubi i kada pobjeđuje.

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: