Objavljeno: 19.12.2016 u 11:52 | Ostalo, Slike | Komentara:

Bratu i njegovom mužu rodila dvoje djece: ‘Obećala sam mu’

Rodila si nećakinje: Pripreme za oplodnju trajale su punu godinu, a koristili su se spermom očeva i doniranim jajnim stanicama. Malena Zara (2) ‘primila’ se iz prve.

Rhiannon-Stevens (2)

Rhiannon Stevens (35) iz Australije zaslužuje nagradu za najbolju sestru. Ona je svom bratu i njegovom suprugu rodila dvoje djece. Još prije 14 godina, kad joj je brat priznao da je gay, obećala je da će mu roditi djecu, i na to obećanje nije zaboravila.

Stevens je već rodila troje svoje djece kad su se Clinton i njegov partner Callum vjenčali 2012. godine. Par je prvo razmišljao o posvojenju, ali to je u Australiji komplicirani proces koji može trajati godinama.

- To mi je bila najnormalnija stvar na svijetu. Nisam se nikad brinula da će mi biti teško predati im bebu – rekla je, prenosi Daily Mail. Rhiannon smatra da su njezin brat i njegov muž divni roditelji i da bi to ponovila ‘dok trepneš’.

Rhiannon-Stevens (3)

- Obojica su divni ujaci mojoj djeci – kaže majka Soraye (10), Cobiea (8) i Mahli (7).

- Obojica su prirodni i imaju različite kvalitete. Kad su najavili da će se vjenčati, znala sam da će uskoro htjeti biti roditelji – rekla je. Prvo dijete rodila im je 2014., a drugo prije samo tri tjedna.

Pripreme za oplodnju trajale su punu godinu, a koristili su se spermom očeva i doniranim jajnim stanicama. Malena Zara (2) ‘primila’ se iz prve. Iako je na porodu bilo nekih komplikacija, ona je sad zdrava i sretna djevojčica. Prije tri tjedna Rhiannon je rodila još jednu nećakinju, Aiden.

- Ovog puta porod je bio puno ugodniji i nije bilo nikakvih komplikacija – ispričala je.

Za vrijeme trudnoće očevi su stalno putovali iz Sydneya u Melburne kako bi bili uz Rhiannon.

- Bio sam jako svjestan da moja sestra radi tako puno za nas i htio sam biti što više uz nju – rekao je Clinton.

Rhiannon-Stevens (4)

Rhiannon kaže da njezina djeca nisu imala nikakvih problema s činjenicom da ‘uzgaja’ dijete za njihovog ujka.

Clinton i Callum su presretni što su postali roditelji i vječno će biti zahvalni Rhiannon što im je rodila djecu. Ona zaključuje kako je sretna što može biti tetka Zari i Aiden.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: