Objavljeno: 15.08.2014 u 21:19 | Ostalo, Zabava | Komentara:

Bosanka ostavila muža i troje djece jer se zaljubila u svekrvu!

Velida Hadrić (47) kažu, uzorna supruga i majka troje djece, prije tri nedjelje je napustila porodicu zbog svoje svekrve Naide Mandal (62). Velida je od početka bračne zajednice bila u dobrim odnosima sa svekrvom, ali niko nije ni pomišljao da će njih dvije završiti u ljubavnoj postelji.

svekrvaisnaja

Stalni izlasci, odlasci na more, druženja, davala su samo privid porodične idile i harmonije koju bi svako želio za svoju porodicu, a iza koje se krila sumorna slika.

Velida Hadrić i njen suprug Adnan (43) vremenom su se udaljavali, a isto se događalo i sa bakom Naidom i njenim suprugom Mustafom, koji je sve češće nesuglasice opravdavao njenim godinama.

Nježne zagrljaje Velide i Naide svi su opravdavali “shopping prijateljstvom”, niko nije ni slutio da se između dvije zrele žene rađa ljubav.

Otkrivene su 24. jula kada su svojim muževima rekle da idu u kupovinu.

“Te noći sam otišao da nahranim pse i čuo sam cmakanje iza kuće. Čuo sam i glasove. Pritajio sam se, a one su pričale: “Ženo draga, kako ti muškarci ne znaju ništa o kupovini. Zašto bi neko išao u kupovinu bez para”, objasnio je novinaru portala Sarajevo365.com uznemireni Adnan, koji je kada ih je vidio pao u nesvijest.

Sljedećeg jutra su sve priznale.

Suprug i djeda su na psihoterapiji, a djeca više ne idu u školu jer se malo hercegovačko mjesto pokazalo izrazito homofobnim. Čeka se podjela bračne imovine, a žene su navodno iznajmile stan u sarajevskom naselju Ciglane.

Vijest je satiričnog tipa.

Izvor: sarajevo365.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: