Objavljeno: 16.08.2017 u 16:44 | Bizarno | Komentara:

ŠOK I NEVJERICA: Zaglavili jedan u drugom: Muža je uhvatila u klinču s kumom?!

BRUJI CIJELI KRAJ Od velikog stresa i šoka koji su doživjeli zbog neočekivanog uleta supruge, penis jednog od njih navodno se zaglavio u drugom muškarcu, javljaju podravski mediji

noge-spavanje

Nevjerojatna priča kruži ovih dana među stanovnicima Križevaca i okolice.

Kako piše epodravina, pozivajući se na priče mještana, žena je ulovila svog muža u preljubu, i to s drugim muškarcem. Situacija je tim bizarnija što su muškarci navodno kumovi.

Naime, supruga se, kažu, neočekivano vratila kući i uhvatila dvojicu kumova usred seksualnog odnosa. Ta ju je scena, navodno, toliko uzdrmala da se i onesvijestila.

No tu nije bio kraj. Od velikog stresa i šoka koji su doživjeli zbog neočekivanog uleta supruge, penis jednog od njih je ‘zaglavio’ u drugom muškarcu.

Slične situacije u medicinskoj su terminologiji poznate pod latinskim nazivom penis captivus. U prijevodu, zaglavljeni penis u ženskom spolnom organu.

Tko su akteri ove afere zasad nije poznato.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: